OMÉK 2021 Kiállítás

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk az OMÉK 2021 kiállításon, a Hungexpo B pavilon 8D standján okt. 7-10-ig. A rendezvényen mind partner kiállítóinkkal, mind pedig a velük közösen megalkotott, fantasztikus új termékeinkkel is találkozattok! 🙂 A látogatóinknak meglepetés ajándékkal szeretnénk kedveskedni, egy 40%-os kedvezményre jogosító kupon kíséretében! Ne hagyjátok ki!

Nyári akció

Nyári akció Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy augusztusban az 500g-os manióka és malanga liszt 10%-al olcsóbban, 1199ft helyett 1079 ft-ért rendelhető! Reméljük, ez az információ a nagy meleg ellenére is becsalogat bennünket a konyhába… 🙂 Malanga liszt Manióka liszt

Termékbevezetési akció vége

Termékbevezetési akció vége Kedves vásárlóink! Szeretnénk megköszönni azoknak akik éltek a lehetőséggel, hogy termékbevezetői áron vásároltak tőlünk cocoyam (malanga gyökér) és a manióka lisztet. Az érdeklődések száma igazolta hogy mindkét anyag nagyon ígéretes,és kitűnően felhasználható.Továbbá szeretnénk jelezni,hogy heteken belül a jam gyökér liszt is megérkezik hozzánk,ami ismét kedvezményesen lesz kapható a termékbevezetési periódus alatt.

Megújuló receptek a Facebook oldalunkon

Kedves vásárlóink! Tisztelettel ajánljuk figyelmükbe a folyamatosan megújuló receptjeinket. Kövessék figyelemmel Facebook oldalunkat, ahol finomabbnál finomabb újdonságokkal, és egyszerűen elkészíthető receptekkel találkozhatnak! https://www.facebook.com/yungaszoldbananliszt Jó étvágyat kíván: a Yungas zöldbanán liszt csapata.

Nyitás

Megnyitottunk! Kedves Vásárlóink! Örömmel értesítjük Önöket,hogy sokunk várakozására végre Magyarországon is elérhetővé vált az egzotikus gyümölcs őrlemény,a zöldbanán liszt! Webáruházunkban hasznos információkkal,különleges receptekkel szeretnénk bemutatni a gluténmentes paleo alapanyag sokoldalúságát,tulajdonságait. Büszkék vagyunk rá hogy elsőként vezethetjük piacra a különleges élelmi anyagot. Bízunk benne,hogy mindenki számára kellemes gasztronómiai élményt,és maradandó minőséget teremt a Yungas gluténmentes zöldbanán…