Zöldbanán-liszt 500g (Átmenetileg nem rendelhető)

1.199 Ft

A természeténél fogva is gluténmentes lisztféle önálló felhasználhatóságán kívül is jól keverhető más maglisztekkel, esetleg gabonalisztekkel, gyökér és gumós növények lisztjeivel. Kitűnő adalékanyaga különböző zabkásáknak és bébiételeknek, levesek-szószok sűrítésére is eredményesen alkalmazható.

Elfogyott

Cikkszám: 12 Kategória:

Termékleírás

Zöldbanán-liszt

A zöldbanánból készült termékek hozzáférhetősége Európában még viszonylag korlátozott, ennek megfelelően a zöldbanán-liszt fogyasztásának kultúrája is csak kialakulófélben van. A nyugati táplálkozás, és a rossz civilizációs táplálkozási szokások eredményeként rohamosan növekszik a különböző ételallergiás betegségek, étel intoleranciák száma. Ezek megoldására a zöldbanán liszt fogyasztása kitűnő alternatívát biztosíthat, melynek jótékony hatásait a Miért hasznos? menüpontban tárgyaljuk.

A természeténél fogva is gluténmentes lisztféle önálló felhasználhatóságán kívül is jól keverhető más maglisztekkel, esetleg gabonalisztekkel, gyökér és gumós növények lisztjeivel. Kitűnő adalékanyaga különböző zabkásáknak és bébiételeknek, levesek-szószok sűrítésére is eredményesen alkalmazható. A gluténmentes lisztforrás, amely a cöliákiás, glutén érzékeny és különböző étel intoleranciákban szenvedők számára is biztonsággal fogyasztható, jól beilleszthető különböző diétákba, pl.: cukorbeteg diéta, mediterrán diéta, vércsoport diéta, Atkins diéta, zóna diéta, tejcukor érzékeny diéta vagy a paleolit diétába.

Mindezeken felül kedvező áron nyújt exkluzív gasztronómiai élményt az egészségre vágyóknak, a tudatosan étkezőknek és a konyhatündéreknek.

2 reviews for Zöldbanán-liszt 500g (Átmenetileg nem rendelhető)

 1. 5 / 5
  5 / 5

  :

  Meg vagyok elégedve!

 2. 5 / 5
  5 / 5

  (megerősített tulajdonos):

  örülök hogy rátaláltam az oldalukra,mert rátaláltam a jóminőségü zöldbanán lisztre,és kedvezó áron ezt a fajtát az érett banán belsejéből a héja nélkül szeleteléssel.száritással örléssel készitik.igy benne marad az összes rs keményitő ami a vékonybélben felszivódva gyógyit bélbetegséget,stb,én autoimmun beteg vagyok nekem sokat segitettek, KÖSZÖNÖM Vera

Mondd el a véleményed